VHG Hovenier Heerhugowaard en omstreken

Vakmanschap VHG Hovenier

Wanneer u in zee gaat met een VHG Hovenier dan kunt u rekenen op een betrouwbare hoveniervakkundige aanleg en renovatie van uw tuin, deskundig advies en planmatig onderhoud.
Bovendien wordt alles vastgelegd in een vrijblijvende offerte met bovendien een eerlijke prijs.

VHG Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Zekerheid

vankleef.com is een VHG Hovenier en is aangesloten bij de branchevereniging Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). 

Als VHG Hovenier overhandigen wij daarom altijd een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden die wij hanteren. Dus zo weet u precies waar u aan toe bent. Een goed aangelegde en onderhouden tuin geeft meer tuinplezier.

Garantie

Als deskundig VHG Hovenier Heerhugowaard zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd. Zo staan wij volledig achter onze geleverde goederen en diensten. Daarom als bewijs daarvan ontvangt u het VHG Garantiecertificaat.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten. Komen we er samen niet uit, dan kunt u de zaak voorleggen aan de Geschillencommissie. Deze onpartijdige commissie beoordeelt uw klacht. Omdat u zaken doet met een VHG-hovenier, heeft u – wanneer uw klacht terecht is – de garantie dat fouten en schade worden hersteld.

Garantie van uw VHG Hovenier
Afgeronde projecten
1

Aantal afgeronden tuinaanleg en tuinrenovatie projecten. Wij zijn een jong bedrijf dat erg succesvol is door bijvoorbeeld mond op mond reclame.

Tevreden klanten
1 +

Deskundigheid, klantgericht met persoonlijke aandacht en sterk in het nakomen van gemaakte afspraken waar de kwaliteit van ons werk bovenaan staat.

Planten soorten
1 +

Gecertificeerde VHG Hoveniers met een uitgebreide planten- en bomen kennis, hoe deze te onderhouden zodat uw tuin er piekfijn uitziet gedurende alle seizoen van het jaar.

Bel ons

072 5721216

Heeft u vragen ?
Bel ons

072 5721216

Over ons

info@vankleef.com

Koninklijke VHG Hovenier

Onze diensten

Tuinaanleg
Tuinrenovatie
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Bestrating
Schuttingen
Overkappingen
Vakantie service