Over ons

Vakmanschap

Wanneer u in zee gaat met vankleef.com Hoveniersbedrijf dan kunt u rekenen op een betrouwbare hoveniervakkundige aanleg en renovatie van uw tuin, deskundig advies en planmatig onderhoud.
Dit wordt ook allemaal vastgelegd in een heldere gedetailleerde vrijblijvende offerte met een eerlijke en duidelijke prijs.

VHG Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Zekerheid

vankleef.com Hoveniersbedrijf is aangesloten bij de branchevereniging Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). 

Als VHG-hovenier overhandigen wij altijd een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden die wij hanteren. Dus zo weet u precies waar u aan toe bent. Een goed aangelegde en onderhouden tuin geeft meer tuinplezier.

Garantie

Als VHG-hovenier zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden deskundig en met de grootste zorg worden uitgevoerd. Wij staan volledig achter onze geleverde goederen en diensten. Daarom als bewijs daarvan ontvangt u het VHG Garantiecertificaat.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten. Komen we er samen niet uit, dan kunt u de zaak voorleggen aan de Geschillencommissie. Deze onpartijdige commissie beoordeelt uw klacht. Omdat u zaken doet met een VHG-hovenier, heeft u – wanneer uw klacht terecht is – de garantie dat fouten en schade worden hersteld.

Garantie van uw VHG Hovenier
Afgeronde projecten
1

Aantal afgeronden tuinaanleg en tuinrenovatie projecten. Wij zijn een jong bedrijf dat erg succesvol is door Mond op mond reclame.

Tevreden klanten
1 +

Wij zijn deskundig, klantgericht met persoonlijke aandacht en sterk in het nakomen van gemaakte afspraken waar de kwaliteit van ons werk bovenaan staat.

Planten soorten
1 +

Wij beschikken als gecertificeerde VHG Hoveniers over een uitgebreide planten- en bomen kennis, hoe deze te onderhouden zodat uw tuin er piekfijn uitziet gedurende alle seizoen van het jaar.

Bel ons

072 5721216

Heeft u vragen ?
Bel ons

072 5721216

Over ons

info@vankleef.com

Koninklijke VHG Hovenier

Onze diensten

Tuinaanleg
Tuinrenovatie
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Bestrating
Schuttingen
Overkappingen
Vakantie service

Onze werkgebied

Heerhugowaard
Alkmaar
Bergen
Broek op Langedijk
Heiloo
Zuid-Scharwoude
en Omgeving