Keramische Tuintegels Heerhugowaard

Keramische Tuintegels

vankleef.com Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het leggen van Keramische tuintegels. Keramische tuintegels zijn de beste keuze voor het terras in uw tuin en zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zeer duurzaam.
Keramische tegels zullen ten opzichten van beton, natuursteen of hout niet verkleuren, niet krassen en niet vlekken. Tevens hebben mos of alg door de lage hoeveelheid vocht opname geen kans meer. De tegels worden met voegmortel gevoegd waardoor er geen onkruid meer door de voegen kan groeien.

De belangrijkste voordelen van Keramische tuintegels zijn:

vankleef.com hovenier voor tuinaanleg

Hovenier Heerhugowaard en omstreken

vankleef.com Hoveniersbedrijf – Bent u op zoek naar een vakkundige VHG hovenier in Heerhugowaard en omstreken?. vankleef.com hoveniers heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en daarnaast onderhoud van tuinen. Evenals tuinen maken wij ook schuttingen, overkappingen en veranda’s en allemaal op maat en met VHG Garantie.

Als VHG Hovenier zijn wij voor terrassen gespecialiseerd in het leggen van Keramische Tuintegels.

Naast het ontwerp en de aanleg van tuinen en landschappen, verzorgen vankleef.com hoveniers ook al het onderhoud aan uw tuin. Dit doen wij voor zowel particulieren, VvE als bedrijven.

Heeft u vragen ? bel of e-mail ons of vul het contact formulier in.

072 5721216

info@vankleef.com

Heeft u vragen ?
Bel ons

072 5721216

Over ons

info@vankleef.com

Koninklijke VHG Hovenier

Onze diensten

Tuinaanleg
Tuinrenovatie
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Bestrating
Schuttingen
Overkappingen
Vakantie service